Om oss


Hej och välkommen till The Place, jag heter Håkan Olsson och jag har sedan min bror Tomas gick bort under 2018 i en olycka velat hedra honom.


Tomas arbetade på en restaurang/nattklubb under 90-talet som heter The Place som ligger i Avoriaz, Frankrike. När inte Tomas stod i baren och serverade drinkar så hade han hand om olika aktiviteter, BBQ i backen var en av dom mest omtalade för alla resenärer.


Därför så finns nu The Place i Bjärred och i Lomma. Vi vill med detta ställe (The Place) erbjuda mycket mer än bara en restaurang, vi vill engagera våra gäster med olika aktiviteter såsom Shuffleboard, Quizkvällar, Livemusik och härlig mat.


Med en varierande meny som omfattar favoriter från det Amerikanska köket med stora portioner av BBQ och feta Hamburgare. Våra Scrocchiarella pizzor, (en italiensk surdegspizza) som görs på ett specifikt mjöl.


Våra menyer ändras ofta för er skull och vår mat finns även för take away. Vår scen besöks frekvent av lokala band och trubadurer ifrån när och fjärran. Sportevents visas på vår stora tv-skärm.


Quizkvällar och annat smått och gott kommer också att finnas som aktiviteter. Följ oss på vår hemsida och Facebook för mer information.


Varmt Välkomna till oss!


Håkan Olsson med personal